Dahua Technology si KMW Systems va asteapta la Smart Cities of Romania 2017

Ca furnizor de soluții de top în industria de supraveghere video, compania Dahua este conștientă de faptul că succesul unei companii este măsurat și prin contribuția sa la bunăstarea socială și protecția mediului. Unul din țelurile primordiale ale companiei Dahua Technology se referă la construirea unei societăți mai sigure, permițând în același timp cetățenilor să se bucure de o viață mai inteligentă.

Astfel, Dahua Technology își demonstrează încă o dată poziția de susținător pentru o societate mai sigură prin participarea în calitate de partener oficial și sponsor la expo-conferința Smart Cities of Romania 2017 ce va avea loc la București în perioada 10-11 octombrie.
Dahua va prezenta în cadrul expoziției o varietate de soluții urbane de securitate ce răspund în mod eficient amenințărilor la adresa securității cetățenilor și contribuie semnificativ la dezvoltarea unor orașe mai sigure. Cele mai importante soluții prezentate vor fi:
– soluția ANPR;
– sisteme de supraveghere cu recunoaștere facială;
– soluții pentru Intelligent Building;
– soluțiile de supraveghere video Starlight și 4K.

Soluția ANPR – este un sistem inteligent special creat pentru identificarea vehiculelor prin recunoașterea numerelor de înmatriculare ale acestora. Este o soluție ce îmbunătățește considerabil gestionarea traficului și a parcărilor, având în același timp rol de avertizare pentru numerele de înmatriculare ce încalcă regulile de circulație.

Sistemele de supraveghere cu Recunoaștere facială – cu o precizie de 99,87%, acestea duc performanța în securitate la un alt nivel. Prevenția și investigația în cazul persoanelor ce prezintă un risc ridicat pentru securitate devin mult mai eficiente și facile.

Soluții pentru Intelligent Building – nivelul de securitate și de comunicare poate fi îmbunătățit într-un mod considerabil cu ajutorul soluțiilor de Control Acces și Videointerfonie Dahua. Aceste sisteme performante pot fi utilizate atât în cazul clădirilor comerciale cât și în cazul proprietăților private.

Soluții de supraveghere video Dahua Starlight – sunt sisteme datorită cărora supravegherea în condiții dificile de iluminare nu mai este o provocare. Dotate cu senzor STARVIS foarte sensibil la lumină, camerele Starlight oferă performanțe incomparabile și răspund cu succes nevoilor de supraveghere chiar și în condiții de întuneric.

Profităm de acest prilej pentru a expune cele mai importante și performante echipamente de securitate urbană dezvoltate de Dahua și ne dorim ca prezența la expo-conferința Smart Cities of Romania să fie un schimb util de informații și de experiență cu cei prezenți. Așteptăm persoanele interesate la standul nostru întrucât vom oferi informații relevante despre avantajele pe care aceste soluțiile Dahua Smart Cities le oferă. În plus, pregătim pentru vizitatori și o serie de suprize, printre care și o tombolă unde vor putea câștiga echipamente de supraveghere Home de la Dahua” declară Marius Gavriluță, managerul general KMW Systems.

Soluțiile Dahua Smart Cities cuprind tehnologii inovatoare ce au fost implementate de orașe din întreaga lume, eficacitate lor fiind deja dovedită. Dahua Technology și-a asumat și îți va asuma în continuare eforturi permanente pentru a crea o societate mai sigură și o viață mai inteligentă pentru cetățeni. Accentul va fi pus în mod continuu pe inovație, calitate și servicii.

Dahua Technology este susținută la acest eveniment de partenerul său strategic KMW Systems.

KMW Systems este un jucător important pe piața sistemelor de securitate din România de mai bine de 13 ani, fiind principalul importator și distribuitor de echipamente Dahua.

KMW Systems SRL
0232 247 288
www.kmw.ro
sales@kmw.ro