SIEL INVEST anunta participarea la Smart Cities of Romania 2017

SIEL INVEST, distribuitor de Sisteme Electronice de Securitate si Siguranta isi anunta participarea la conferinta Smart Cities of Romania alaturi de sponsorul principal si partenerul strategic Dahua.
In cei peste 24 ani de experienta SIEL INVEST a devenit un partener de incredere pentru zeci de instalatori autorizati in implementarea sistemelor parte din gestiunea inteligenta a unui oras.
Mereu atentă la nevoile pieţei, evoluţia tehnologică şi identificarea de noi oportunităţi, echipa SIEL INVEST este mereu pregatită să ofere cele mai bune soluţii şi un parteneriat de incredere pe termen lung.

Misiunea companiei este de a investi permanent în modernizarea tehnologiilor folosite, furnizarea de noi servicii şi îmbunătăţirea celor existente, oferind astfel clienţilor săi garanţia unor produse care să corespundă în totalitate celor mai exigente cerinţe şi aşteptări.
DAHUA Technology este unul dintre este cei mai importanti producatori de echipamente și servicii de securitate si supraveghere video – al doilea din lume. Compania investeste aproape 10% din veniturile din vânzări în fiecare an si are mai mult de 3.000 de profesioniști in echipa R&D.
Impreuna cu Dahua Technology vom prezenta in cadrul conferintei:
– Soluția ANPR;
– Sisteme de supraveghere cu recunoaștere facială;
– Soluții pentru Intelligent Building;
– Soluțiile de supraveghere video Starlight și 4K.

Cu ajutorul acestor componente un oras isi poate dezvolta in timp o infrastructura inteligenta de control si monitorizare al:
– Incidentelor de trafic;
– Transportului in comun;
– Parcarilor si accese auto in zone restrictionate;
– Cladirilor inteligente automatizate;
– Educatiei;
– Sanatatatii;
– Conectivitatii publice;
– Asistentei turistice si de urgenta;
– Relatiilor si interactiunea angajatiilor cu cetatenii;
– Informarii publice.

Va asteptam in data de 10 si 11 octombrie pentru a va prezenta cele mai noi tehnologii si solutii inteligente la nivel de oras menite sa aduca beneficii directe cetatenilor.

SIEL INVEST SRL
Tel: 021 200 30 40
Email: vanzari@sielinvest.ro
Web: www.sielinvest.ro